Produse pentru arapide de supermarket (2)

Calitate alimentară

Calitate alimentară

N2O de calitate alimentară este un protoxid de azot care, așa cum puteți ghici, este utilizat în industria alimentară și, prin urmare, are calitatea necesară pentru această industrie. Într-adevăr, această formă de protoxid de azot este purificată și prezintă un grad de puritate de 99,7 %. Protoxidul de azot (N2O) de calitate alimentară este utilizat, printre altele, în încărcătoarele de frișcă. Acest gaz poate fi vândut în încărcătoare de frișcă și introdus în sifonul de frișcă, sau prin intermediul cartușelor de frișcă, de asemenea, bine cunoscute. Protoxidul de azot (N2O) se poate amesteca cu substanțele grase introduse în sifonul de frișcă pentru a forma o spumă, o cremă sau o frișcă. Pe lângă acest avantaj, avantajul protoxidului de azot (N2O) în industria alimentară este, de asemenea, că protoxidul de azot are proprietăți antibacteriene. Și datorită acestui fapt, frișca rămâne bună timp de până la 10 zile în frigider.
Adecvat pentru alimente

Adecvat pentru alimente

N2O de calitate alimentară este un oxid de dioxid de azot, care, după cum vă puteți imagina, este utilizat în industria alimentară și, prin urmare, are și calitatea corespunzătoare pentru aceasta. Această formă de oxid de dioxid de azot este purificată și are un grad de puritate de 99,7%. Oxidul de dioxid de azot (N2O) de calitate alimentară este utilizat, printre altele, în capsulele pentru frișcă. Acest gaz poate fi vândut în capsule pentru frișcă și introdus în sifonul pentru frișcă, sau prin intermediul cunoscutelor cartușe pentru frișcă. Oxidul de dioxid de azot (N2O) se poate amesteca bine cu substanțele grase care sunt adăugate în sifonul pentru frișcă pentru a produce o mousse, o cremă sau frișcă. Pe lângă acest avantaj, oxidul de dioxid de azot (N2O) în industria alimentară are și avantajul că posedă proprietăți antibacteriene. Astfel, frișca rămâne proaspătă în frigider timp de până la 10 zile.